Fri leverans på order över SEK1351 !
Nike Sverige

Frakt & ReturFrakt

    Beställningarna inom 1-2 dagar sändningen efter betalningen sker. Alla beställningar kommer att levereras av DHL. Internationell sjöfart bedrivs inom 1 vecka leverans i tid brukar. Efter att vi ge dig spårningsnummer av dina beställningar, kan du kontrollera din e-post för att kontrollera orderbekräftelsen.

Avkastning

    Alla objekt kommer att skickas tillbaka till oss, det vill säga har genomfört i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Alla gångna tillbaka objekt måste vara på leveransadress, kommer vi att skicka en e-post. Vi har inte fraktkostnaden för retur eller utbyten av rätt ordning paketet, kommer du att ta hand om fraktkostnaderna.

Utbyte

    Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Om du vill byta objekt för en annan typ, måste du skicka oss din beställning ID och spårningsnumret för din beställning innan skicka objekt återuppta kontakten. Alla objekt kommer att skickas tillbaka till oss, det vill säga har genomfört i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig. Vi täcker inte fraktkostnad av utbyten, du kommer att vara för återvändande och leveranskostnader tillbaka till dig skickar de utbytta objekt ansvariga.

För Annullering

    Om du vill avboka din beställning, måste du kontakta oss omgående. Majoriteten av beställningar levereras inom 1-2 dagar från orderdatum. Skeppas order kan inte återkallas. Om du har frågor om denna policy, vänligen kontakta oss.

Copyright © 2019 www.freerunman.se. Powered by nike sverige